met persoonlijke bedankjes voor naasten en vrienden

met troostrijke woorden voor nabestaanden

met inspirerende gedichten en kaarten bij ziekte

Workshops

Blackout Poetry

Poëzie is helend, troostend. Het biedt een schuilplaats. Poëzie is het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, het is creëren en intens genieten. Het is overal. Het zit in ons gevoel en in de manier waarop we onszelf uiten.

Blackout Poetry
Blackout Poetry is dichten met een bestaande tekst. Het is een leuke oefening om bezig te zijn met woorden vanuit je gevoel. Het is ontspannend en voor iedereen geschikt. Je hoeft er geen talenknobbel voor te hebben, het is creatief en je krijgt gegarandeerd resultaat! Blackout Poetry is een soort schat zoeken. Mooie woorden vinden die je iets met je doen.

Workshop
In een aantal stappen ga je van bestaande teksten jouw eigen persoonlijke gedichten maken en daarbij, als je dat leuk vindt, mooie illustraties. De workshop is geheel verzorgd; alle materialen inclusief geprinte vellen papier met pagina’s uit boeken en koffie/thee en lekkernijen. Je mag ook zelf een oud boek of pagina’s uit kranten of tijdschriften meenemen.

Stenen schilderen

Schilderen op een klein oppervlakte is overzichtelijk en ontspannend. Je kunt er je creativiteit in kwijt en het brengt je dichter bij je gevoel. Het is geschikt voor iedereen, je hoeft geen ervaring met schilderen te hebben. Aan het eind van de workshop heb je een paar prachtige kunstwerkjes. Voor jezelf, om cadeau te geven of als herinneringsmonumentje .

Workshop
In deze workshop ga je met posca stiften en acrylverf lichte of donker gladde stenen beschilderen. Laat je creativiteit de vrije loop, schilder of schrijf wat je wilt en tover een steen om tot een waar kunstwerkje. Om inspiratie te krijgen zijn er voorbeelden in diverse thema’s aanwezig. De workshop is geheel verzorgd; alle materialen inclusief 3 stenen en koffie/thee en lekkernijen.

Praktische informatie workshops:

Zin in een geheel verzorgde, gezellige, inspirerende ochtend of middag met vrienden of collega’s? Of een ontspannend moment voor jezelf? Neem voor meer informatie contact op via info@trooost.nl. Samen stellen we het programma samen en plannen we een datum. De workshops zijn ook zeer geschikt om met kinderen te doen en worden gegeven vanaf 4 tot max. 12 personen  in Enkhuizen of evt. op verzoek op locatie en duren ca. twee uur.